Terug Lees dit artikel

Geldgids voor eerstejaarsstudenten

Gids voor eerstejaarsstudentenJe gaat op kamers. Wat nu? Hoe kom je aan een kamer en hoe regel je je financiën?

Help!

Hoe doe je dat? Waar moet je beginnen? Wat wil je? Een studentenhuis, een appartement of een hospita? Lees hoe andere eerstejaars het hebben aangepakt en hoe zij financieel hun eerste jaar hebben overleefd. Deze gids helpt je op weg met informatie en tips over wonen, lenen, werken, koken, vrije tijd en nog veel meer!


ISBN 978907938398-6

€15,95

Dit boek bestellen


Klik hier en je hebt het perfecte examencadeau binnen 2 dagen in huis!
Geen verzendkosten.

Ontwikkeld op basis van de ervaringen van eerstejaarsstudenten, met actuele informatie over kamers zoeken, DUO en NS. Interviews met notaris Wiebe Dijkstra en ASA Studentenuitzendbureau.
De Studentengeldgids is een uitgave van Caplan Publishing (www.caplan.nl) en verkrijgbaar bij de de boekhandel en via bol.com
Voor vragen of meer informatie: info@studentengeldgids.nl
of 026-751 88 51

Tip van Fenna: Hoe overleef ik de week met 6 euro

"Kan dat?" hoor ik je jezelf afvragen. Ja, het kan! Je moet wel wat consessies doen. Ik wist ook niet precies hoe, maar dit zijn mijn bevindingen. Eerst de broodafdeling. Tja, dat heb ik echt nodig, dus daar ging m'n eerste 1,20. Nog 4,80 te gaan. Beleg? Kaas is te duur, plakjes worst te weinig, dus het werd kipkerriesalade, daar zit superveel in.....al kwam die eind van de week m'n neus uit."

Wil je de rest van de tips horen? Bestel de gids!